2014. július 4., péntek

Football vagy társkeresés-ez a kérdés, válasszatok!



Ki gondolná, hogy a foci vb milyen sokféle üzletet beindíthat!

Mert ugyebár azzal tisztában vagyunk, hogy a különféle football ereklyéket gyártó, s azt áruló cégek, utcai árusok bizony remek üzleti szezonnak néznek elébe, azonban egy nemrégiben, Angliában készített felmérés szerint a vb erősen pozitív hatással van a társkereső irodák, internetes portálok működésére is.


A friss adatok alapján Nagy-Britanniában a társkereső hölgyek száma a foci vb ideje alatt, sőt már az azt megelőző hetekben drámaian megnő. Olyannyira szembetűnő ez a változás, hogy léteznek olyan cégek, akik kifejezetten erre a rövid időszakra szakosodva, egyébként férjezett, vagy párkapcsolatban élő hölgyek számára kínálnak különféle társközvetítő szolgáltatásokat. Az érintett nők sorra arról számolnak be, hogy elegük van az évnek ebben az időszakában nekik szánt mellőzött szerepből, és hajlandóak tenni is azért, hogy a világbajnokság idején rájuk aggatott kolonc-szereptől megszabaduljanak.

Ez persze csak abban az esetben fordulhat elő, ha a nőket valóban egyáltalán nem érdekli a foci. Mert vannak olyan országok is, ahol a hölgyek nem csupán leülnek a párjuk mellé meccset nézni, hanem többségében ők nézik a meccseket, s nem a férfiak. Így van ez állítólag meglepő módon Franciaországban, Argentínában és Brazíliában is, hogy csak néhányat említsünk! S ha már így sorra vesszük az egyes országokra jellemző adatokat, kis hazánkat se hagyjuk ki a felsorolásból: Magyarországon a felmérések tanúsága szerint a megkérdezett hölgyek kétharmada figyelemmel kíséri a vb eseményeit, s 60%-uk le is ül a televízió elé párjával, mintegy afféle kellemes esti program keretében.

Természetesen az angol megoldás a Duals Társkereső Irodában nem fordulhatna elő! Társkereső Irodánk szolgáltatásai ugyanis - vb ide-vagy oda - csak és kizárólag egyedülálló, és komoly kapcsolat lehetőségében reménykedő társkeresők számára elérhetők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás