2014. szeptember 22., hétfő

Viszlát nyár, jó napot szerelem!


Ismét remek party-t szerveztünk, melynek keretében fájó szívvel ugyan, de a nyarat is elbúcsúztattuk.

A társaság 20 órától érkezett a Garibaldi Bisztróba, mely ismét kellemes és hangulatos helyszínnek bizonyult az est megrendezéséhez. Finom welcome drink és kellemes borok várták vendégeinket, no és persze kiváló hangulat, melyről most a vicces és olykor tanulságos kvízjátékok gondoskodtak. Mi, a házigazdák igyekeztünk azonos korosztály és különböző nemek szerint kialakítani az asztaltársaságokat, és úgy tűnt – ezt később a visszajelzések is igazolták – hogy minden asztalnál igencsak jó hangulat kerekedett. A változatos zenéről a szinte már Duals-családtagnak számító Dj-nk gondoskodott, aki vendégeink minden kérését teljesítette.

Ezen az estén a Duals egy sikertörténettel is gazdagabb lett: egyik „újoncunk”, aki a party-t megelőző napon csatlakozott hozzánk, s randevúszervező rendszerünket jóformán még ki sem próbálhatta, aznap este,amolyan első látásra szerelem”- módjára megtalálta párját, s bár még viszonylag rövid idő telt el találkozásuk óta, tudomásunk szerint már a családtagok is megismerhették a választottat.

Persze azért mások számára is eredményesen zárult az est:
büszkén mondhatjuk, hogy ennyi randevút egyetlen rendezvényünk után sem sikerült még megszerveznünk! A személyes találkozásból adódó szimpátia tehát működött. Sok olyan klubtagunk kezdett ugyanis ez után az este után randevúzni egymással, akik rendszerünkben korábban esetleg már el is utasították a másik randevúkérését.
Nem véletlenül tesszük fel tehát társkeresőinknek állandó jelleggel a kérdést:
”Ugyan mi akadálya lehet annak, hogy elfogyasszanak együtt egy finom kávét?”
Nos, mint a mellékelt ábra mutatja, igazán semmi, sőt!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás