2014. szeptember 30., kedd

Budapest társat keres

budapesti randevú

A legfrissebb statisztikák alapján Magyarország viszonylatában a legtöbb egyedülálló, illetve társkereső (a két fogalom, nem mindig esik egybe!) Budapesten él. Számszerűsítve ez kb.75 ezer aktív, valamilyen társkereső portálon, fórumon, irodában regisztrált és számontartott férfit-nőt jelent.
Csak viszonyításképpen, ez a szám megegyezik egy nagyobb vidéki város összlakosságával, tehát komoly tényezőként kell rá tekinteni.
A statisztika a téma több aspektusára is rávilágít, mintsem gondolnánk: tükrözi a társadalom állapotát, azt, hogy a párkapcsolatok működőképessége igencsak megrendült. Budapesti viszonylatban jelentheti azt is, hogy a magas számadatok alapján épp a fővárosban tartósak a legkevésbé a párkapcsolatok, de utalhat arra a tényre is, hogy itt élnek a társkeresési viszonylatban leginkább elhatározott, mondhatni nyitott egyedülállók.
No de nem csupán Budapesten ismerik a magány fogalmát. A képzeletbeli dobogó második fokán országos viszonylatban e szerint a kimutatás szerint Győr-Moson-Sopron megye áll, majd „Őt” követi a csongrád megyei térség.
Ami a nemek arányát illeti érdekes és talán megnyugtató adalék lehet, hogy bár Budapesten az átlagnál jóval többen vágynak társra, a nemek aránya itt tulajdonképpen kiegyenlített: szinte ugyanannyi férfi és nő keresi igaz társát. Fogalmazhatunk tehát úgy is, hogy számszakilag valóban mindenkinek van egy neki rendelt társa, legalábbis itt Budapesten.

Mi, a Duals Társkereső Iroda csapata szintén hiszünk ebben, s nemcsak a számadatok hitelességére alapozva. Statisztika ide-vagy oda, mi nap-mint nap azon szorgoskodunk, hogy boldogságot varázsoljunk a lehető legtöbb társra vágyó kedves tagunk arcára. Sikereinket pedig az elmúlt nyolc év és a kedves, hálás visszajelzések tanúsítják







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás