2009. december 18., péntek

Diplomás Társat keres?

A Duals klubtagok döntő többsége diplomával rendelkező társkereső, így bátran kijelenthetjük, hogy a Duals a diplomások társkeresője. Sőt, több annál! Hiszen társkeresőnk erkölcsi mércéje a hagyománytisztelet, a klasszikus párkapcsolatra való törekvés. Olyan klub a Duals, mely minőségi, igényes ismerkedési lehetőséget jelent a társkeresőknek!


Romantika? Udvarlás? Igényes társkereső programok? Kulturált társkeresők? Ez a minőségi ismerkedés alapja a Dualsban.


Mi nem garantáljuk, hogy könnyű társat találni, mert nem az! Olyan partnerre, aki mellett kiteljesedhet egy Férfi vagy egy Nő, bizony nem könnyű ráakadni. Valljuk, hogy a kapcsolatért tenni kell, vállalni kompromisszumokat, kihasználni minden ismerkedési lehetőséget!


Azért választanak minket diplomások, értelmiségiek, vállalkozók, mert képesek vagyunk diszkrét, mégis oldott, kellemes ismerkedési lehetőségeket adni társkeresőinknek. Komoly gondolkodású társkeresőkkel, kellemes programokkal, őszinte hozzáállással, reális lehetőséget garantálunk a hozzánk fordulóknak, országhatárok nélkül. Budapestről, Pécsről, Debrecenből, Győrből, Székesfehérvárról és szerte az országból keresnek fel minket olyan elhivatott, sikeres emberek, akik nem találják, nem találták meg jelenlegi élethelyzetükben társukat.


Várjuk Önt is diplomás társkeresőink sorába! Keressen fel minket!

www.duals.hu

1 megjegyzés:

  1. Ezt a cikket találtam a http://www.duals.hu/ oldalon!

    "Hagyományos értékrend, udvarlásra épülő, komoly kapcsolatok, egymás megismerése és kölcsönös elfogadása - ezekre az elvekre épül a Duals Társkereső Klub."

    Kell ennél több?

    VálaszTörlés

Megosztás