2009. december 19., szombat

Klubtagok

a Dulas társkeresők általában diplomások, vállalkozók, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkező társat keresnek tartós kapcsolat reményében. Számukra a hagyományos értékrend, a tisztelet és az udvarláson alapuló ismerkedés mind fontos szempontok a párkeresés folyamán.

Korosztálytól függetlenül szinte minden társkeresőnk azért keresi fel irodánkat, mert elfoglalt emberek lévén napközben nincs lehetőségük ismerkedni. A baráti kör bezárult, a szórakozóhelyeken pedig a tapasztalatok alapján ritkán lehet tartós kapcsolat egy-egy ismerkedésből. A Duals célzott, igényes, megbízható ismerkedés és randevúzás lehetőségét kínálja társkeresői számára.

Legyen Ön is klubtagunk!
www.duals.hu

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a klubbot! Tényleg sokat segít az embereknek, hogyha társaságokban ismerkedhetnek, mint hogy elküldik öket 1000 randira (mint azt a társkereső irodák nagyrésze csinál) ahová kényszeresen el is mennek hátha összejön a dolog...
    Szóval én csak gratulálni szeretnék a Duals Társkereső irodának és persze az ötlet szülőanyjának Bús Tímeának is!
    Egyébként a Duals Társkereső Klubnak is van saját blogja, azt is érdemes olvasgatni! http://dualstarskeresoklub.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Kedves Duals Társkereső Klub!
    Köszönöm, hogy valóban foglalkoznak az emberekkel, és megmutatják a szerelemhez vezető utat! Végre egy cég aki tényleg értünk van és nem mi érte!
    Barna

    VálaszTörlés
  3. Szinte csak diplomásokkal ismerkedtem. Nagyon jó ügyfélkörrel találkoztam a Duals Társkeresőben. Szinte csak vezetőket ismertem meg, akik rengeteget dolgoznak és nincs hol ismerkedniük. Sajnos nekem is bezárult a baráti köröm, de a Duals Társkeresőben új barátaim is lettek.
    Annyira szoros lett a barátságunk, hogy szinte napi szinten tartjuk a kapcsolatot.

    Köszönöm Bús Tímeának és a Duals Társkereső Klubnak!

    VálaszTörlés

Megosztás