2009. december 19., szombat

Hagyománytisztelet a párkapcsolatokban

A Duals Társkereső vezetője hisz a hagyományos, régimódi párkapcsolatokban. Ezért olyan hölgyek jelentkezését várja, akiktől nem idegen a nőiesség, illetve az anyaság. Akik a háziasszonyi minőséget nem rabszolgaságnak élik meg, illetve szívesen megtanulnák, hogy hogyan nem az. Akik odaadóak, gondoskodóak szeretnének lenni egy párkapcsolatban, és aki mellett egy férfi igazi Férfi lehet.
Olyan férfiak jelentkezését várja, akik a változást, a megismerkedést hagyományokra építik. Arra a hagyományra, amely évezredek óta azonos, egymás kölcsönös elfogadásán és szeretetén alapul. Szívesen udvarolnak, és nem félnek elkötelezni magukat. Aki mellett a nő igazi Nő lehet. Akik kompromisszumképesek, illetve hajlandóak megtanulni a kompromisszumkészséget. Akik meleg otthonra vágynak, s ennek a biztonságos családi légkörnek a megteremtéséhez keresnek társat.

További információ:
www.duals.hu

4 megjegyzés:

  1. Annyira jó, hogy foglalkoztok azzal is, hogy családokat alapítsatok! Végre egy cég aki tényleg az emberek érdekeit, elvárásait nézi!

    Csak így tovább!
    K

    VálaszTörlés
  2. Én is örülök, hogy az emberek valós igényeit elégíti ki a Duals Társkereső, és nem egy protokollra építkezik!Nagyon fontos egy párkapcsolatban a tisztelet!Erre kell építeni!
    Köszönöm Bús Tímeának, hogy minden részletre odafigyel!

    VálaszTörlés
  3. A Duals Társkereső iroda munkájában nem csak összehozza párokat, hanem szeretne gondoskodni arról is, hogy a párok életük végéig együtt maradjanak! Ez az igazi gondoskodás! A legjobb választás!

    VálaszTörlés
  4. Végre egy hagyományőrző társkereső iroda! Nagyon fontosnak tartom, hogy megtartsuk a párkapcsolatokban a helyes értékrendeket! Örülök, hogy a Duals Társkereső iroda ezzel is törődik.

    VálaszTörlés

Megosztás